Cursus Data Analyseren en Programmeren met R: Nu als hard copy bij Bol.com

De cursus “Data Analyseren en Programmeren met R” is een groter succes geworden dan ik had gedacht. Al is het nog maar de Beta-versie. Naast het feit dat bedrijven zoals Achmea o.a. deze cursus gebruiken als kennismaking voor Data Analytics met R, krijg ik erg positieve reacties over deze cursus.

IMG_2052.JPG

Na meer dan een jaar aanpassen op basis van opmerkingen van verschillende gebruikers is dan nu eindelijk de hard copy van het boek “Data Analyseren en Programmeren met R” bij Bol.com beschikbaar! Begin bij het begin en leer op een praktische wijze hoe je de statistische programmeertaal en Data Science tool R kunt gebruiken voor analyses met een gemak waar je nooit van hebt durven dromen.

IMG_2090 2

Interesse voor Data Analytics, Predictive Analytics, Data Science, Big Data en alle andere buzz termen die er mee te maken hebben?  Bestel dan het boek “Data Analyseren en Programmeren met R” bij Bol.com.

Veel plezier!

P.S. Ik ben op dit moment bezig met het tweede boek. Suggesties voor onderwerpen die er in behandeld moeten worden zijn van harte welkom 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: