Gratis online cursus R . Data analyseren en Programmeren met R.

 Fantastische data analyses met R

Ga direct naar:
Download R cursus PDF

E-book en website R cursus

R is de open source statistische programmeertaal waarmee je op een fantastische manier data kunt analyseren. Van eenvoudige calculaties tot uitgebreide statistische analyses kun je waardevolle inzichten halen uit data met behulp van R. Daarbij wordt R op steeds meer platforms, vooral op die van Microsoft, geïntegreerd. Op die manier kun je jouw slimme analyses die je ontwikkeld hebt in R toepassen in verschillende systemen. Met de handleiding Programmeren en Data Analyseren met R maak je kennis met R en krijg je de R-syntax in de vingers om een vaardige R ontwikkelaar te worden. De cursus is geheel gratis te downloaded zonder addertjes onder het gras ;).

cover_pdar_2

Wordt een vaardige R ontwikkelaar

In deze handleiding begin je echt bij het begin. Je leest over de achtergrondinformatie van R, krijg je uitleg voor de installatie, en wordt je bij de hand genomen door stukken voorbeeldcode. Dit alles om je van beginner tot vaardige ontwikkelaar in R te maken. De onderwerpen zijn logisch opgebouwd zodat je de structuur en de basiskenmerken van R begrijpt. Hierdoor kun je aan het einde van de cursus met al je creativiteit geweldige analyses maken op data in R.

cover_pdf_pdf

Gericht op de praktijk

De cursus is gebaseerd op onderwerpen die ik tijdens mijn werkzaamheden bij klanten ben tegengekomen. Het zijn ze natuurlijk niet allemaal, maar het bevat in ieder geval geen nutteloze handelingen die je nooit zou gebruiken. Aan het einde van deze cursus zal je in staat zijn dataproducten af te leveren waar je wat aan hebt. Dit zijn analyses maar ook visualisaties. Veel succes met de cursus en een fijne zondag toegewenst :).

pdar_cover_3

2 Comments

  1. […] het dashboard werkt erg goed. Als je programmeren in R wilt leren, kun je mijn handleiding “Programmeren en data analyseren in R” gratis downloaden. In de handleiding wordt alles praktisch uitgelegd en kun je in een mum […]

  2. […] het dashboard werkt erg goed. Als je programmeren in R wilt leren, kun je mijn handleiding “Programmeren en data analyseren in R” gratis downloaden. In de handleiding wordt alles praktisch uitgelegd en kun je in een mum […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: